Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41312
Назва: Кавова культура України як складова туристичної пропозиції
Автори: Антошко, Анна Павлівна
Ключові слова: дипломна робота
кавовий туризм
кавова культура
туризмознавство
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Національний авіаційний університет
Бібліографічний опис: Антошко А.П. Кавова культура України як складова туристичної пропозиції. - Дипломна робота на здобуття ступеня магістра спеціальності "Туризм". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - 104с.
Короткий огляд (реферат): Кавовий туризм - це спеціалізований вид туризму, що пов'язаний з ознайомленням з історією, особливостями вирощування, обробки, переробки, способами приготування та культурою споживання кави, дегустацією улюбленого напою. Кавова культура – знання про створення кави, її походження, культура споживання кави Актуальність даного дослідження зумовлена зростаючою популярністю кав’ярень, їх поширенням у різних куточках земної кулі, а також необхідністю розвивати кавову культуру України та, як наслідок, кавовий туризм. Кавовий туризм є відносно новим напрямом у світовому туризмі і є малодослідженим в Україні. Тому проведення дослідження надасть змогу зрозуміти особливості кавового туризму, необхідність розвитку кавової культури України. Завдяки власне українській каві виникає можливість закріпити позиції країни не лише як туристично привабливої, а також як такої, що здатна зацікавити та приваблювати іноземних туристів. Як результат, країна стане спроможною скласти конкуренцію більшості європейських країн. Сучасні різновиди закладів ресторанного господарства мають декілька форматів. Кав’ярні не є виключенням завдяки різним видам закладів та форматам надання послуг. Галузь ресторанного господарства в даний час в Україні є досить розвиненою та здатна задовольнити потреби будь-кого своїм різноманіттям кухонь, проте країна потребує популяризації власної кухні. Саме тому створення національної кав’ярні є чудовим способом здорової пропаганди можливостей країни.
Опис: Робота публікується згідно наказу ректора від 21.01.2020 р. №008/од "Про перевірку кваліфікаційних робіт на академічний плогіат 2019-2020р.р. навчальному році" . Керівник проекту: д. геогр.н., професор кафедри міжнародного туризму та країнознавства Дудник Іван Миколайович
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41312
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Магістр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФМВ_2020_242_ОС_Магістр_ Антошко А..pdf1.72 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.