Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036
Назва: Забезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризмі
Автори: Бабікова, Катерина Олександрівна
Ключові слова: агротуризм
сільський туризм
Дата публікації: 2014
Видавництво: Таврійський науковий вісник
Бібліографічний опис: Бабікова К.О. Забезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризмі / К.О. Бабікова // Таврійський науковий вісник, випуск 87. – Херсон. – 2014. – С. – 146 – 151.
Серія/номер: Екологія, іхтіологія та аквакультура;
Короткий огляд (реферат): З кожним роком чисельність відпочиваючих в сільській місцевості невпинно зростає. Це пов’язано з поступовим зародженням на теренах нашої держави таких видів туристичної діяльності як сільський та аграрний туризм. Масовість відпочинку, рекреаційна привабливість регіонів зумовлюють до постійного моніторингу й контролю за якістю основних компонентів довкілля (атмосферне повітря, ґрунт, питна вода, рослинницька продукція тощо), а також послуг, які надаються туристам. Відсутність статистичних даних, організованих, систематичних досліджень і зумовлюють актуальність та практичну значимість отриманих результатів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036
ISSN: 2226-0099
Розташовується у зібраннях:Публікації у наукових виданнях співробітників кафедри екології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бабікова Херсон2.docОсновна стаття88.5 kBMicrosoft WordПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.