Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036
Назва: | Забезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризмі |
Автори: | Бабікова, Катерина Олександрівна |
Ключові слова: | агротуризм сільський туризм |
Дата публікації: | 2014 |
Видавництво: | Таврійський науковий вісник |
Бібліографічний опис: | Бабікова К.О. Забезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризмі / К.О. Бабікова // Таврійський науковий вісник, випуск 87. – Херсон. – 2014. – С. – 146 – 151. |
Серія/номер: | Екологія, іхтіологія та аквакультура; |
Короткий огляд (реферат): | З кожним роком чисельність відпочиваючих в сільській місцевості невпинно зростає. Це пов’язано з поступовим зародженням на теренах нашої держави таких видів туристичної діяльності як сільський та аграрний туризм. Масовість відпочинку, рекреаційна привабливість регіонів зумовлюють до постійного моніторингу й контролю за якістю основних компонентів довкілля (атмосферне повітря, ґрунт, питна вода, рослинницька продукція тощо), а також послуг, які надаються туристам. Відсутність статистичних даних, організованих, систематичних досліджень і зумовлюють актуальність та практичну значимість отриманих результатів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036 |
ISSN: | 2226-0099 |
Розташовується у зібраннях: | Публікації у наукових виданнях співробітників кафедри екології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бабікова Херсон2.doc | Основна стаття | 88.5 kB | Microsoft Word | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.