Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036
Название: Забезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризмі
Авторы: Бабікова, Катерина Олександрівна
Ключевые слова: агротуризм
сільський туризм
Дата публикации: 2014
Издательство: Таврійський науковий вісник
Библиографическое описание: Бабікова К.О. Забезпечення якості послуг та продукції в аграрному туризмі / К.О. Бабікова // Таврійський науковий вісник, випуск 87. – Херсон. – 2014. – С. – 146 – 151.
Серия/номер: Екологія, іхтіологія та аквакультура;
Краткий осмотр (реферат): З кожним роком чисельність відпочиваючих в сільській місцевості невпинно зростає. Це пов’язано з поступовим зародженням на теренах нашої держави таких видів туристичної діяльності як сільський та аграрний туризм. Масовість відпочинку, рекреаційна привабливість регіонів зумовлюють до постійного моніторингу й контролю за якістю основних компонентів довкілля (атмосферне повітря, ґрунт, питна вода, рослинницька продукція тощо), а також послуг, які надаються туристам. Відсутність статистичних даних, організованих, систематичних досліджень і зумовлюють актуальність та практичну значимість отриманих результатів.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/39036
ISSN: 2226-0099
Располагается в коллекциях:Публікації у наукових виданнях співробітників кафедри екології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Бабікова Херсон2.docОсновна стаття88.5 kBMicrosoft WordПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.