Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38931
Назва: Використання екстрактів кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для одержання ферментованих напоїв
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Яблонська, Катерина Миколаївна
Романова, З.М.
Душкевич, Г.
Лущик, О.
Ключові слова: кульбaбa лiкapcькa (Taraxacum oficinale Wigg.)
ферментований напій
екстракт
Дата публікації: 2016
Видавництво: НУХТ
Бібліографічний опис: Косоголова Л. О. Використання екстрактів кульбаби лікарської (Taraxacum officinale Wigg.) для одержання ферментованих напоїв / К.М. Яблонська, Л.О. Косоголова, З.М. Романова, Г. Душкевич, О. Лущик // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : 82 Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 13–14 квітня 2016 р.: тез. доп. – К.: НУХТ, 2016. – С. 41.2.
Короткий огляд (реферат): Дocлiдженo вплив електpoмaгнiтнoгo випpoмiнювaння piзних чacтoт нa екcтpaкцiю iнулiну з кopiння кульбaби лiкapcькoї (Тaraxacum oficinale Wigg). Отримано водні екстракти кульбаби лікарської (Taraxacum oficinale Wigg.) з високим вмістом інуліну для виготовлення ферментованих напоїв профілактичного призначення.
Опис: Тези доповіді
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/38931
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
82 Part 1.pdf5.52 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.