Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36786
Название: MODELING OF CHAMPIGNON STIPE DRYING PROCESS
Авторы: Kubaychuk, O
Ключевые слова: печериця, протеїн, процес сушіння, питома теплота випаро- вування, вологість, температура, модель.
Дата публикации: 2015
Издательство: Наукові праці НУХТ.
Библиографическое описание: Наукові праці НУХТ. Т.21, №6, - 2015., С. 147-153.
Краткий осмотр (реферат): The problem of champignons drying has beenn investigated in this article. The optimum temperature for drying is the temperature at which the final product has the best taste and retains the maximal quantity of nutrients. The research was conducted using the method of simultaneous thermal analysis. It was established experimentally that the optimum temperature for the stipes and caps of champignons vary significantly. The models of drying fungi stipes at different fixed temperatures have been developed. The drying process of fungi stipes at optimum temperature has been modeled.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/36786
Располагается в коллекциях:Наукові роботи співробітників кафедри прикладної математики

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
___NPNUFT_21_6_2015.pdf399.75 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.