Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Косоголова, Людмила Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Романов, М.С. | - |
dc.contributor.author | Романова, З.М. | - |
dc.contributor.author | Зубченко, В.С. | - |
dc.contributor.author | Карпутіна, М.В. | - |
dc.date.accessioned | 2018-05-08T16:53:26Z | - |
dc.date.available | 2018-05-08T16:53:26Z | - |
dc.date.issued | 2010 | - |
dc.identifier.citation | Косоголова Л.О. Оптимізація процесу приготування пивного сусла / Л.О. Косоголова, М.С. Романов, З.М. Романова та ін. // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 5-річчю заснування кафедри біотехнології НАУ, м. Київ, 21-22 жовтня 2010 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2010. – С. 96 - 97. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109 | - |
dc.language.iso | uk | uk_UA |
dc.title | ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА | uk_UA |
Appears in Collections: | Тези конференцій кафедри біотехнології |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Збірник тез Новітні досягнення біотехнології 2010 96.pdf | 48.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.