Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorРоманов, М.С.-
dc.contributor.authorРоманова, З.М.-
dc.contributor.authorЗубченко, В.С.-
dc.contributor.authorКарпутіна, М.В.-
dc.date.accessioned2018-05-08T16:53:26Z-
dc.date.available2018-05-08T16:53:26Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Оптимізація процесу приготування пивного сусла / Л.О. Косоголова, М.С. Романов, З.М. Романова та ін. // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 5-річчю заснування кафедри біотехнології НАУ, м. Київ, 21-22 жовтня 2010 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2010. – С. 96 - 97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109-
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛАuk_UA
Appears in Collections:Тези конференцій кафедри біотехнології



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.