Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Назва: ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романов, М.С.
Романова, З.М.
Зубченко, В.С.
Карпутіна, М.В.
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Оптимізація процесу приготування пивного сусла / Л.О. Косоголова, М.С. Романов, З.М. Романова та ін. // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 5-річчю заснування кафедри біотехнології НАУ, м. Київ, 21-22 жовтня 2010 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2010. – С. 96 - 97.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Збірник тез Новітні досягнення біотехнології 2010 96.pdf48.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.