Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Название: ОПТИМІЗАЦІЯ ПРОЦЕСУ ПРИГОТУВАННЯ ПИВНОГО СУСЛА
Авторы: Косоголова, Людмила Олексіївна
Романов, М.С.
Романова, З.М.
Зубченко, В.С.
Карпутіна, М.В.
Дата публикации: 2010
Библиографическое описание: Косоголова Л.О. Оптимізація процесу приготування пивного сусла / Л.О. Косоголова, М.С. Романов, З.М. Романова та ін. // НОВІТНІ ДОСЯГНЕННЯ БІОТЕХНОЛОГІЇ: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, присвяченої 5-річчю заснування кафедри біотехнології НАУ, м. Київ, 21-22 жовтня 2010 р., Національний авіаційний університет / редкол. К. Г. Гаркава, Е. М. Попова та ін. – К. : Вид-во «Мегапринт», 2010. – С. 96 - 97.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34109
Располагается в коллекциях:Тези конференцій кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Збірник тез Новітні досягнення біотехнології 2010 96.pdf48.44 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.