Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34103
Назва: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА
Інші назви: CONCEPTUAL BASES OF IMPLEMENTATION BY THE QUALITY MANAGEMENT SYSTEM OF A PRODUCTION ENTERPRISE
КОНЦЕПТУАЛЬНЫЕ ОСНОВЫ ИМПЛЕМЕНТАЦИИ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ КАЧЕСТВОМ ПРОИЗВОДСТВЕННОГО ПРЕДПРИЯТИЯ
Автори: Білявський, Валентин Миколайович
Власенко, Валентина Вікторівна
Ключові слова: Система управління якістю, підвищення конкурентоспроможності, промислова продукція, виробниче підприємство.
Quality management system, increase of competitiveness, industrial products, production enterprise.
Дата публікації: 2018
Видавництво: Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція ІКСГП НААН
Бібліографічний опис: Підписано друку 07.03.2018 р. Формат 70х108/16. Папір офсетний. Друк офсетний. Ум. друк арк. 29,3. Тираж 300 прим.
Короткий огляд (реферат): Структуровано систему управління якості, яка дозволяє керівництву підприємства вжити заходів з побудови ефективного організаційного та оперативного процесу. Досліджено основні науково-теоретичні засади вдосконалення системи управління якістю, що дозволяє підвищити конкурентоспроможність підприємства. Розроблено план заходів із удосконалення системи якості виробництва промислової продукції, які характеризують сучасний стан розвитку вітчизняних підприємств. Спроектовано модель процесу взаємодії із замовником промислової продукції підприємства, що дозволяє керівництву вжити заходів щодо побудови ефективної системи управління якості.
Опис: Інноваційна економіка. — 2018. — № 1–2 (73). — С. 81–88.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34103
ISSN: 2309-1533
Розташовується у зібраннях:Наукові матеріали кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Білявський ІЕ 18.pdfКОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА740.9 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.