Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34103
Title: КОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА
Other Titles: CONCEPTUAL BASES OF IMPLEMENTATION BY THE QUALITY MANAGEMENT SYSTEM OF A PRODUCTION ENTERPRISE
КОНЦЕПТУАЛЬНЫЕ ОСНОВЫ ИМПЛЕМЕНТАЦИИ СИСТЕМЫ УПРАВЛЕНИЯ КАЧЕСТВОМ ПРОИЗВОДСТВЕННОГО ПРЕДПРИЯТИЯ
Authors: Білявський, Валентин Миколайович
Власенко, Валентина Вікторівна
Keywords: Система управління якістю, підвищення конкурентоспроможності, промислова продукція, виробниче підприємство.
Quality management system, increase of competitiveness, industrial products, production enterprise.
Issue Date: 2018
Publisher: Тернопільська державна сільськогосподарська дослідна станція ІКСГП НААН
Citation: Підписано друку 07.03.2018 р. Формат 70х108/16. Папір офсетний. Друк офсетний. Ум. друк арк. 29,3. Тираж 300 прим.
Abstract: Структуровано систему управління якості, яка дозволяє керівництву підприємства вжити заходів з побудови ефективного організаційного та оперативного процесу. Досліджено основні науково-теоретичні засади вдосконалення системи управління якістю, що дозволяє підвищити конкурентоспроможність підприємства. Розроблено план заходів із удосконалення системи якості виробництва промислової продукції, які характеризують сучасний стан розвитку вітчизняних підприємств. Спроектовано модель процесу взаємодії із замовником промислової продукції підприємства, що дозволяє керівництву вжити заходів щодо побудови ефективної системи управління якості.
Description: Інноваційна економіка. — 2018. — № 1–2 (73). — С. 81–88.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34103
ISSN: 2309-1533
Appears in Collections:Наукові матеріали кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Білявський ІЕ 18.pdfКОНЦЕПТУАЛЬНІ ЗАСАДИ ІМПЛЕМЕНТАЦІЇ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ ЯКІСТЮ ВИРОБНИЧОГО ПІДПРИЄМСТВА740.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.