Використання екстракту кульбаби лікарської для профілактично- лікувальних цілей обслуговуючого персоналу авіаліній

Abstract

В статті розглянуті вплив біологічно активних речовин рослинного походження на якість ферментованих напоїв. Визначено оптимальні умови екстракції, при яких відбувається найкраще виділення біологічно активних речовин.

Description

Keywords

ферментований напій, біологічно активні речовини, рослинна сировина, кульбаба лікарська

Citation

Косоголова Л.О. Використання екстракту кульбаби лікарської для профілактично- лікувальних цілей обслуговуючого персоналу авіаліній / Л.О. Косоголова, К.М. Яблонська, І.С. Кривутенко та ін. - Матеріали ХІІІ Міжнародної науково-технічної конференції «АВІА-2017», 19-21 квітня 2017 року, Київ. – С. 25.13– 25.17.