Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Назва: Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Чоповська, А.О.
Ключові слова: ферментований напій
моркв’яні та бурякові вичавки
дріжджі Saccharomyces cerevisiae
Дата публікації: 2015
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок / Л.О. Косоголова, А.О. Чоповська / Проблеми екологічної біотехнології. - 2015. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526
Короткий огляд (реферат): Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний».
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Косоголова 2015 1 2.pdf277.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.