Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Название: Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок
Авторы: Косоголова, Людмила Олексіївна
Чоповська, А.О.
Ключевые слова: ферментований напій
моркв’яні та бурякові вичавки
дріжджі Saccharomyces cerevisiae
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Косоголова Л.О. Одержання ферментованих напоїв з використанням бурякових вичавок / Л.О. Косоголова, А.О. Чоповська / Проблеми екологічної біотехнології. - 2015. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/8526
Краткий осмотр (реферат): Досліджено параметри для оптимального вилучення екстрактивних речовин з овочевих вичавок, встановлено оптимальні режими пастеризації для ферментованого напою, досліджено процес ферментації залежно від складу поживного середовища та визначено органолептичні показники готового ферментованого напою «Вітамінний».
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34089
Располагается в коллекциях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Косоголова 2015 1 2.pdf277.42 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.