Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34043
Назва: УТИЛІЗАЦІЯ СИРОВАТКИ
Автори: Решетняк, Людмила Расулівна
Семенова, О.І.
Яцюк, Т.В.
Дата публікації: 2017
Видавництво: Інститут продовольчих ресурсів НААН
Бібліографічний опис: Решетняк Л.Р. Утилізація сироватки / Л.Р. Решетняк, О.І. Семенова, Т.В. Яцюк // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф., 14 груд. 2017 р. - С. 125 - 127.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34043
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Конференція Решетняк 2.pdf100.42 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.