Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34043
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorРешетняк, Людмила Расулівна-
dc.contributor.authorСеменова, О.І.-
dc.contributor.authorЯцюк, Т.В.-
dc.date.accessioned2018-05-05T06:51:53Z-
dc.date.available2018-05-05T06:51:53Z-
dc.date.issued2017-
dc.identifier.citationРешетняк Л.Р. Утилізація сироватки / Л.Р. Решетняк, О.І. Семенова, Т.В. Яцюк // Інноваційний розвиток харчової індустрії: зб. наук. праць за матеріалами V Міжнар. наук.-практ. конф., 14 груд. 2017 р. - С. 125 - 127.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/34043-
dc.language.isoukuk_UA
dc.publisherІнститут продовольчих ресурсів НААНuk_UA
dc.titleУТИЛІЗАЦІЯ СИРОВАТКИuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udcУДК 628.356;628.113;628.543-
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Конференція Решетняк 2.pdf100.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.