Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/31764
Название: | РОЗРОБКА КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ СТРАТЕГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ПІДПРИЄМСТВА |
Другие названия: | DEVELOPMENT OF CUSTOMER-ORIENTED STRATEGY FOR SERVICING THE CUSTOMERS OF AN ENTERPRISE |
Авторы: | Білявський, Валентин Миколайович |
Ключевые слова: | Cтратегія, клієнтоорієнтована стратегія, критерії ефективності. Strategy, client-oriented strategy, efficiency criteria. |
Дата публикации: | 2015 |
Издательство: | Львівська комерційна академія |
Библиографическое описание: | Підписано до друку 30.09.15. Формат 60x84/16. Папір офсетний. Гарнітура Times New Roman. Друк на різографі. 34,75 др. арк. 32,48 ум. др. арк. 27,17 облік. видавн. арк. Тираж 300 прим. Зам. 137 |
Серия/номер: | Зам. 137; |
Краткий осмотр (реферат): | В даній статті визначено поетапний механізм формування клієнтоорієнтованої стратегії обслуговування споживачів, який передбачає здійснення кардинальних змін структури і функціональності підрозділів підприємства. Охарактеризовано клієнтоорієнтовану стратегію обслуговування споживачів, що дозволяє керівництву ПАТ “Київхліб” вжити заходів із побудови ефективного і конкурентоспроможного підприємства. Сформовано критерії ефективності клієнтоорієнтованої стратегії обслуговування споживачів підприємства, що базуються на складових, які характеризують сучасний етап розвитку вітчизняних підприємств. |
Описание: | Вісник Львівської комерційної академії : журнал. – 2015. – Вип. 49. – С. 41-44. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/31764 |
ISSN: | 2522-1205 |
Располагается в коллекциях: | Наукові матеріали кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Білявський ЛКА 15.pdf | РОЗРОБКА КЛІЄНТООРІЄНТОВАНОЇ СТРАТЕГІЇ ОБСЛУГОВУВАННЯ СПОЖИВАЧІВ ПІДПРИЄМСТВА | 593.15 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.