Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868
Назва: Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria
Автори: Васильченко, Ольга Анатоліївна
Saveka, М.A.
Ключові слова: probiotics
synbiotics
lyzosymic activity
lactulose
Bacillus subtilis
Micrococcus luteus
growth inhibition zones
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Vasilchenko O.A. Effect of prebiotics on lyzosymic activity of the Bacillus genus bacteria / O.A. Vasilchenko, M.A. Saveka // Проблеми екологічної біотехнології. - 2013. - №1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/issue/view/213/showToc
Короткий огляд (реферат): Beneficial effects on a host health of probiotic strains of spore-forming bacteria of the Bacillus genus in combination with prebiotic substance lactulose were investigated. The influence of prebiotic lactulose on the Bacillus subtilis 39 and Bacillus subtilis 51 lyzosymic activity were analyzed. The dependence of the growth inhibition zones extension on lactulose quantity introduced into cultural medium was displayed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/28868
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
4633-11761-1-PB.pdf124.07 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.