Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25801
Назва: СТАБІЛІЗАЦІЯ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ ПРИ ГІПОГЛІКЕМІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ АЛАНІНУ
Автори: 
Ковальов, Олександр Михайлович
Трошина, Л.О.
Чорновол, Є.Л.
Шарова, А.О.
Лінник, О.О.
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Ковальов О.М. Стабілізація рівня цукру в крові при гіпоглікемії за допомогою аланіну / О.М. Ковальов, Л.О. Трошина, Є.Л. Чорновол та ін. // АВІА -2013: Матеріали ХI міжнародної науково-технічної конференції, 21 - 23 квітня 2013 р.– Київ, НАУ, 2013.- Т.5. – С. 29.21 - 29.23.
Короткий огляд (реферат): Робота присвячена замінній амінокислоті - L-аланіну, яка залучається до вуглеводного обміну при зниженні надходження глюкози в організм. Перераховано джерела аланіну і зроблено огляд експериментальних даних щодо стабілізації цукру в крові, захисту печінки й ощадного впливу на м'язи при інтенсивних тренуваннях.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25801
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
AVIA_2013_program.pdf678.91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.