Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25801
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisor-
dc.contributor.authorКовальов, Олександр Михайлович-
dc.contributor.authorТрошина, Л.О.-
dc.contributor.authorЧорновол, Є.Л.-
dc.contributor.authorШарова, А.О.-
dc.contributor.authorЛінник, О.О.-
dc.date.accessioned2017-03-29T07:16:41Z-
dc.date.available2017-03-29T07:16:41Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКовальов О.М. Стабілізація рівня цукру в крові при гіпоглікемії за допомогою аланіну / О.М. Ковальов, Л.О. Трошина, Є.Л. Чорновол та ін. // АВІА -2013: Матеріали ХI міжнародної науково-технічної конференції, 21 - 23 квітня 2013 р.– Київ, НАУ, 2013.- Т.5. – С. 29.21 - 29.23.uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25801-
dc.description.abstractРобота присвячена замінній амінокислоті - L-аланіну, яка залучається до вуглеводного обміну при зниженні надходження глюкози в організм. Перераховано джерела аланіну і зроблено огляд експериментальних даних щодо стабілізації цукру в крові, захисту печінки й ощадного впливу на м'язи при інтенсивних тренуваннях.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.titleСТАБІЛІЗАЦІЯ РІВНЯ ЦУКРУ В КРОВІ ПРИ ГІПОГЛІКЕМІЇ ЗА ДОПОМОГОЮ АЛАНІНУuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
dc.subject.udcУДК 604.2:615.281.9:606:61(045)-
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
AVIA_2013_program.pdf678.91 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.