Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420
Title: ВИКОРИСТАННЯ ВОДЯНОГО ГОРІХА TRAPA NATANS L. ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ
Authors: Косоголова, Людмила Олексіївна
Яблонська, Катерина Миколаївна
Романова, З.М.
Keywords: водний екстракт водяного горіха
концентрат квасного сусла
екстракція
фізико-хімічні показники
нетрадиційна сировина
Issue Date: 2014
Citation: Косоголова Л.О. Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв / Л.О. Косоголова, К.М. Яблонська, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/6742
Abstract: Досліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.
Исследовано состав и свойства водяного ореха для ферментированого напитка, подобраны оптимальные соотношения водного экстракта водяного ореха и необходимого количества концентрата квасного сусла для получения сбалансированного за компонентным составом напитка с гармоничным вкусом.
Investigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6742-16714-1-PB.pdf442.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.