Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКосоголова, Людмила Олексіївна-
dc.contributor.authorЯблонська, Катерина Миколаївна-
dc.contributor.authorРоманова, З.М.-
dc.date.accessioned2017-03-18T15:18:14Z-
dc.date.available2017-03-18T15:18:14Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКосоголова Л.О. Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв / Л.О. Косоголова, К.М. Яблонська, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/6742uk_UA
dc.identifier.urihttp://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420-
dc.description.abstractДосліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.uk_UA
dc.description.abstractИсследовано состав и свойства водяного ореха для ферментированого напитка, подобраны оптимальные соотношения водного экстракта водяного ореха и необходимого количества концентрата квасного сусла для получения сбалансированного за компонентным составом напитка с гармоничным вкусом.uk_UA
dc.description.abstractInvestigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.uk_UA
dc.language.isoukuk_UA
dc.subjectводний екстракт водяного горіхаuk_UA
dc.subjectконцентрат квасного суслаuk_UA
dc.subjectекстракціяuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectнетрадиційна сировинаuk_UA
dc.titleВИКОРИСТАННЯ ВОДЯНОГО ГОРІХА TRAPA NATANS L. ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6742-16714-1-PB.pdf442.92 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.