Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420
Назва: ВИКОРИСТАННЯ ВОДЯНОГО ГОРІХА TRAPA NATANS L. ДЛЯ ОДЕРЖАННЯ ФЕРМЕНТОВАНИХ НАПОЇВ
Автори: Косоголова, Людмила Олексіївна
Яблонська, Катерина Миколаївна
Романова, З.М.
Ключові слова: водний екстракт водяного горіха
концентрат квасного сусла
екстракція
фізико-хімічні показники
нетрадиційна сировина
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Косоголова Л.О. Використання водяного горіха Trapa natans L. для одержання ферментованих напоїв / Л.О. Косоголова, К.М. Яблонська, З.М. Романова // Проблеми екологічної біотехнології. - 2014. - № 1. Режим доступу: http://ecobio.nau.edu.ua/index.php/ecobiotech/article/view/6742
Короткий огляд (реферат): Досліджено склад та властивості водяного горіха для ферментованого напою, підібрано оптимальні співвідношення водного екстракту водяного горіха і необхідної кількості концентрата квасного сусла для одержання збалансованого за компонентним складом напою з гармонійним смаком.
Исследовано состав и свойства водяного ореха для ферментированого напитка, подобраны оптимальные соотношения водного экстракта водяного ореха и необходимого количества концентрата квасного сусла для получения сбалансированного за компонентным составом напитка с гармоничным вкусом.
Investigated the composition and properties of the water chestnut for fermented beverages, the optimum ratio of aqueous extract water chestnut and the required number of kvass wort concentrate to obtain balanced by the component composition of the drink with a harmonious taste.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/25420
Розташовується у зібраннях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
6742-16714-1-PB.pdf442.92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.