Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688
Назва: | ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПИЛКУ CORYLUS AVELLANA L. |
Автори: | Гаркава, Катерина Григорівна Ніколаєва, Н.В. Петрова, Я. Бріндза, Я. |
Ключові слова: | Corylus avellana L. мікробіота пилкові зерна |
Дата публікації: | 2015 |
Бібліографічний опис: | Гаркава К.Г.. Порівняльна характеристика мікробіологічних особливостей пилку Corylus avellana L / К.Г. Гаркава, Н.В. Ніколаєва, Я. Петрова, Я. Бріндза //Науковий вісник НУБіП України. Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2015. – №. 223. |
Короткий огляд (реферат): | Встановлено мікробіологічні особливості пилкових зерен Corylus avellana L. Визначено загальне мікробне число для кожного зразка, виявлено мезофільні аероби та анаероби, коліформні бактерії, дріжджі та гриби. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688 |
ISSN: | ISSN 2518-1041 (Online), ISSN 2222-8578 (Print) |
Розташовується у зібраннях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
5861-11665-1-SM.pdf | 295.01 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.