Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688
Название: ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПИЛКУ CORYLUS AVELLANA L.
Авторы: Гаркава, Катерина Григорівна
Ніколаєва, Н.В.
Петрова, Я.
Бріндза, Я.
Ключевые слова: Corylus avellana L.
мікробіота
пилкові зерна
Дата публикации: 2015
Библиографическое описание: Гаркава К.Г.. Порівняльна характеристика мікробіологічних особливостей пилку Corylus avellana L / К.Г. Гаркава, Н.В. Ніколаєва, Я. Петрова, Я. Бріндза //Науковий вісник НУБіП України. Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2015. – №. 223.
Краткий осмотр (реферат): Встановлено мікробіологічні особливості пилкових зерен Corylus avellana L. Визначено загальне мікробне число для кожного зразка, виявлено мезофільні аероби та анаероби, коліформні бактерії, дріжджі та гриби.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688
ISSN: ISSN 2518-1041 (Online), ISSN 2222-8578 (Print)
Располагается в коллекциях:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
5861-11665-1-SM.pdf295.01 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.