Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688
Название: | ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПИЛКУ CORYLUS AVELLANA L. |
Авторы: | Гаркава, Катерина Григорівна Ніколаєва, Н.В. Петрова, Я. Бріндза, Я. |
Ключевые слова: | Corylus avellana L. мікробіота пилкові зерна |
Дата публикации: | 2015 |
Библиографическое описание: | Гаркава К.Г.. Порівняльна характеристика мікробіологічних особливостей пилку Corylus avellana L / К.Г. Гаркава, Н.В. Ніколаєва, Я. Петрова, Я. Бріндза //Науковий вісник НУБіП України. Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2015. – №. 223. |
Краткий осмотр (реферат): | Встановлено мікробіологічні особливості пилкових зерен Corylus avellana L. Визначено загальне мікробне число для кожного зразка, виявлено мезофільні аероби та анаероби, коліформні бактерії, дріжджі та гриби. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688 |
ISSN: | ISSN 2518-1041 (Online), ISSN 2222-8578 (Print) |
Располагается в коллекциях: | Наукові праці співробітників кафедри біотехнології |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
5861-11665-1-SM.pdf | 295.01 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.