Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688
Title: ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА МІКРОБІОЛОГІЧНИХ ОСОБЛИВОСТЕЙ ПИЛКУ CORYLUS AVELLANA L.
Authors: Гаркава, Катерина Григорівна
Ніколаєва, Н.В.
Петрова, Я.
Бріндза, Я.
Keywords: Corylus avellana L.
мікробіота
пилкові зерна
Issue Date: 2015
Citation: Гаркава К.Г.. Порівняльна характеристика мікробіологічних особливостей пилку Corylus avellana L / К.Г. Гаркава, Н.В. Ніколаєва, Я. Петрова, Я. Бріндза //Науковий вісник НУБіП України. Серія: Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва. – 2015. – №. 223.
Abstract: Встановлено мікробіологічні особливості пилкових зерен Corylus avellana L. Визначено загальне мікробне число для кожного зразка, виявлено мезофільні аероби та анаероби, коліформні бактерії, дріжджі та гриби.
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/23688
ISSN: ISSN 2518-1041 (Online), ISSN 2222-8578 (Print)
Appears in Collections:Наукові праці співробітників кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5861-11665-1-SM.pdf295.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.