Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Title: Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями
Authors: Лисак, Анастасія Констянтинівна
Keywords: дипломна робота
вітамін С
ніацин
квас
асоціація мікроорганізмів
Issue Date: Feb-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Abstract: Мета дипломної роботи - визначити кількісний вміст вітаміну С та ніацину у квасі та вибрати оптимальну технологію його виробництва, що забезпечує максимальний вміст вітаміну С та ніацину. Об'єкт дослідження – виготовлення квасу за різними технологіями та порівняння вмісту вітаміну С та ніацину. Предмет дослідження – вітамін С, ніацин, квас. Методи дослідження – аналітичні, біохімічні, мікробіологічні.
Description: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.м.н. доцент Васильченко О.А
URI: http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФЕБІТ_2020_162_Лисак А.К..pdf2.9 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.