Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Название: Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями
Авторы: Лисак, Анастасія Констянтинівна
Ключевые слова: дипломна робота
вітамін С
ніацин
квас
асоціація мікроорганізмів
Дата публикации: фев-2020
Издательство: Національний авіаційний університет
Краткий осмотр (реферат): Мета дипломної роботи - визначити кількісний вміст вітаміну С та ніацину у квасі та вибрати оптимальну технологію його виробництва, що забезпечує максимальний вміст вітаміну С та ніацину. Об'єкт дослідження – виготовлення квасу за різними технологіями та порівняння вмісту вітаміну С та ніацину. Предмет дослідження – вітамін С, ніацин, квас. Методи дослідження – аналітичні, біохімічні, мікробіологічні.
Описание: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.м.н. доцент Васильченко О.А
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Располагается в коллекциях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
ФЕБІТ_2020_162_Лисак А.К..pdf2.9 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.