Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Назва: | Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями |
Автори: | Лисак, Анастасія Констянтинівна |
Ключові слова: | дипломна робота вітамін С ніацин квас асоціація мікроорганізмів |
Дата публікації: | лют-2020 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Короткий огляд (реферат): | Мета дипломної роботи - визначити кількісний вміст вітаміну С та ніацину у квасі та вибрати оптимальну технологію його виробництва, що забезпечує максимальний вміст вітаміну С та ніацину. Об'єкт дослідження – виготовлення квасу за різними технологіями та порівняння вмісту вітаміну С та ніацину. Предмет дослідження – вітамін С, ніацин, квас. Методи дослідження – аналітичні, біохімічні, мікробіологічні. |
Опис: | Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.м.н. доцент Васильченко О.А |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФЕБІТ_2020_162_Лисак А.К..pdf | 2.9 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.