Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Назва: Порівняльний аналіз кіькісного вмісту ніацину та вітаміну С у квасі, виготовленому за різними технологіями
Автори: Лисак, Анастасія Констянтинівна
Ключові слова: дипломна робота
вітамін С
ніацин
квас
асоціація мікроорганізмів
Дата публікації: лют-2020
Видавництво: Національний авіаційний університет
Короткий огляд (реферат): Мета дипломної роботи - визначити кількісний вміст вітаміну С та ніацину у квасі та вибрати оптимальну технологію його виробництва, що забезпечує максимальний вміст вітаміну С та ніацину. Об'єкт дослідження – виготовлення квасу за різними технологіями та порівняння вмісту вітаміну С та ніацину. Предмет дослідження – вітамін С, ніацин, квас. Методи дослідження – аналітичні, біохімічні, мікробіологічні.
Опис: Робота випускника освітнього ступеня магістра за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія» публікується згідно наказу ректора №008/од від 21.01.2020. Керівник дипломної роботи к.м.н. доцент Васильченко О.А
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/41763
Розташовується у зібраннях:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри біотехнології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ФЕБІТ_2020_162_Лисак А.К..pdf2.9 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.