Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65901
Title: Особливості зберігання і транспортування продукції ритейл-підприємств
Other Titles: Features of storage and transportation of products of retail enterprises
Authors: Сумець, Олександр Михайлович
Вітюк, Аліна
Sumets, Aleksandr
Vituk, Alina
Keywords: ритейл-підприємство
зберігання
транспортування
retail enterprise
storage
transportation
Issue Date: 18-Oct-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Сумець О. М., Вітюк А. Особливості зберігання і транспортування продукції ритейл-підприємств // Проблеми підготовки професійних кадрів з логістики в умовах глобального конкурентного середовища: Збірник доповідей ХХII Міжнародної науково-практичної конференції. – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. С. 420-423.
Abstract: У статті розглянуто особливості зберігання та транспортування продукції підприємств роздрібної торгівлі. Зазначено, що процеси зберігання та транспортування мають значний вплив на ефективність та результативність функціонування підприємств роздрібної торгівлі. Вказано, що людський фактор відіграє вирішальну роль у забезпеченні функціонування ланцюга поставок.
The article focuses on the features of storage and transportation of products of retail enterprises. It is noted that the processes of storage and transportation have a significant impact on the efficiency and effectiveness of the functioning of retail enterprises. It is indicated that the human factor plays a decisive role in the ensured operation of the supply chain.
Description: 1. Ритейл – що це таке, як працює та хто є такий Ритейлер? URL : https://termin.in.ua/ryteyl-ryteyler/ (дата звернення: 03.10.2024). 2. Що таке рітейл? Види, бізнес-процеси. URL : https://olteba.com/article/ chto_ takoe_riteil_vidi_biznesprocessi (дата звернення: 03.10.2024). 3. Що таке рітейл простими словами. URL : https://art-trade.com.ua/ua/chto-takoe-ritejl-prostymi-slovami/ (дата звернення: 03.10.2024). 4. Роздрібна торговельна мережа. Класифікація підприємств роздрібної торгівлі. URL : http://um.co.ua/8/8-15/8-155268.html (дата звернення: 03.10.2024). 5. Кельман В. Д. Історична генеза формування та трансформації категорії «ритейл» та її концепту «мережевий ритейл». Економіка та держава. 2021. № 4. С. 150–156. DOI: 10.32702/2306-6806.2021.4.150. 6. Терміни зберігання продуктів: вебсайт. URL: https://blog.metro.ua/uvaga-terminy-zberigannya-harchovyh-produktiv/ (дата звернення 04.10.2024). 7. Холодовий ланцюжок при роботі зі свіжими овочами і фруктами: вебсайт. URL: https://kurkul.com/spetsproekty/436-holodoviy-lantsyujok-pri-roboti-zi-svijimi-ovochami-i-fruktami (дата звернення 04.10.2024). 8. Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів: Закон України № 771/97-ВР від 23.12.1997: вебсайт. URL: https://zakon.rada.gov.ua/laws/show/771/97-%D0%B2%D1%80 (дата звернення 04.10.2024). 9. Про прийняття та скасування національних стандартів: Наказ Українського науково-дослідного і навчального центру проблем стандартизації, сертифікації та якості: вебсайт. URL: https://zakon.rada.gov.ua/rada/show/v0340774-19 (дата звернення 04.10.2024). 10. Василенко Г., Дорофєєва О., Голуб Б., Миронюк Г. Посібник для малих та середніх підприємств м'ясопереробної галузі з підготовки та впровадження системи управління безпечністю харчових продуктів на основі концепції НАССР. Видання перше. Київ : IIFSQ, АМР США, 2011. 236 с.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65901
Appears in Collections:Матеріали конференцій кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
збірник жовтень 2024-1-420-423.pdfСумець, Вітюк199.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.