Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65775
Название: | Інноваційні та креативні практики у галузі туризму та гостинності: основні риси, види та можливості |
Другие названия: | Innovative and creative practices in tourism and hospitality: main features, types and opportunities |
Авторы: | Городянська, Лариса Володимирівна Gorodianska, Larysa Volodymyrivna |
Ключевые слова: | туризм tourism гостинність hospitality практики practices інноваційність innovativeness креативність creativity туристичні заходи tourist activities можливості opportunities |
Дата публикации: | 15-апр-2024 |
Издательство: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Библиографическое описание: | Городянська Л.В. Інноваційні та креативні практики у галузі туризму та гостинності: основні риси, види та можливості // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : зб. матеріалів III Всеукр. наук.-практ. конф., м. Київ, 12 квіт. 2024 р., Київ : КНУТД, 2024. С. 95-98. |
Краткий осмотр (реферат): | Креативні практики в туризмі та індустрії гостинності відносяться до інноваційних й унікальних методів, стратегій, програм або підходів, які використовуються для привертання туристів, покращення туристичного досвіду та забезпечення конкурентоспроможності в галузі туризму та гостинності. Проведено аналіз основних рис і видів інноваційних та креативних практик у галузі туризму та гостинності та охарактеризовані можливості, які доцільно враховувати суб’єктам туристичної індустрії з урахуванням зовнішніх чинників, реакцій на змінні вимоги ринку та запити споживачів. Creative practices in tourism and hospitality refer to innovative and unique methods, strategies, programs or approaches used to attract tourists, improve the tourist experience and ensure competitiveness in the tourism and hospitality industry. The main features and types of innovative and creative practices in tourism and hospitality are analyzed and the opportunities that should be considered by tourism industry entities, taking into account external factors, reactions to changing market requirements and consumer demands, are described. |
Описание: | 1. Сучасні тенденції та стратегії відновлення індустрії гостинності після COVID-19 та карантинних обмежень: монографія [Електронний ресурс] / Г.О. Горіна та ін. Кривий Ріг : Вид-во ДонНУЕТ, 2023. 142 с. URL: http://elibrary.donnuet.edu.ua/2746/1/Gorina_1_Suchasni%20tendentsii%20ta%20st ratehii.pdf (дата звернення: 29.03.2024). 2. Вплив креативних інноваційних технологій на сталий розвиток туристичної галузі в Європі після пандемії COVID-19 / Череп А. В. та ін. Humanities Studies. 2021. Вип. 8 (85). С. 134-146. URL: http://humstudies.com.ua/article/view/243439/241307 (дата звернення: 29.03.2024). 3. Городянська Л. В. Шляхи оновлення туристичного продукту суб’єктів господарювання України в сучасних умовах. Індустрія гостинності: стан, тенденції та тренди розвитку : матеріали Всеукраїнської наук.-практ. інтернет-конф., м. Вінниця, 19 жовт., Вінниця : Вінницький торговельно-економічний інститут, 2023. С. 73-78. URL: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24908 (дата звернення: 29.03.2024). |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65775 |
ISSN: | 978-617-7763-41-2 |
Располагается в коллекциях: | Тези конференцій кафедри менеджменту зовнішньоекономічної діяльності підприємств |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024_С_95-98.pdf | 319.98 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.