Please use this identifier to cite or link to this item:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65458
Title: | Стратегії та виклики брендингу логотипу закладу вищої освіти |
Authors: | Бухлицька, Вікторія |
Keywords: | тези доповіді логотип КАІ штучний інтелект дизайн брендінг |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Національний авіаційний університет |
Citation: | Бухлицька В. Стратегії та виклики брендингу логотипу закладу вищої освіти // Дизайн у просторі новітніх технологій: збірник тез доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., Київ (квітень 2024 р.), М-во освіти і науки України, Національний авіаційний університет – Київ: НАУ, 2024. – C. 137-138 |
Series/Report no.: | ;69 |
Abstract: | Проаналізовано стратегії та виклики, пов'язані з брендінгом логотипу закладу вищої освіти. Досліджуються сучасні підходи до створення та позиціонування логотипів в університетському середовищі з урахуванням вимог сучасного ринку. Автори аналізують різні стратегії брендінгу, включаючи використання символіки, кольорів та типографії для підсилення ідентичності та відображення цінностей установи. Також висвітлюються виклики, з якими стикаються університети під час створення та розвитку свого бренду через логотип, зокрема, конкуренція на ринку вищої освіти та потреба в постійному оновленні іміджу. Висновки статті спрямовані на вдосконалення практик брендінгу логотипу для закладів вищої освіти з метою збільшення їх привабливості та конкурентоспроможності. |
Description: | 1. Національний авіаційний університет. Національний авіаційний університет. URL: https://nau.edu.ua/ (дата звернення: 24.03.2024). 2. Сприйняття логотипу – основні принципи успішного дизайну. Домени – перевірка та реєстрація доменів в Україні | Imena.ua. URL: https://www.imena.ua/blog/principles-of-successful-design/ (дата звернення: 24.03.2024). 3. Wiedemann J. Logo Design - Global Brands. TASCHEN, 2019. 608 p. |
URI: | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65458 |
Appears in Collections: | 2024 |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.