Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65258
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorShevchenko, Yelyzaveta-
dc.contributor.authorШевченко, Єлизавета Артемівна-
dc.date.accessioned2024-09-02T13:00:57Z-
dc.date.available2024-09-02T13:00:57Z-
dc.date.issued2024-06-
dc.identifier.citationShevchenko E.A. Organization of logistics customer service in the company. Qualification work for obtaining a bachelor degree in specialty 073 "Management", EPP "Logistics". National Aviation University. Kyiv, 2024. 100 p.uk_UA
dc.identifier.urihttps://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65258-
dc.descriptionРобота публікується згідно з наказом Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од «Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету». Керівник проекту: доц. Карпунь Ольга Василівнаuk_UA
dc.description.abstractThe basic principles of the customer service process are considered in the qualification paper. The theoretical part covers the essence and process of customer service at an enterprise, existing approaches for its improvement. The analytical part is devoted to the analysis of financial and economic activity of LLC “Center Trans Service” and to identify problems of customer service. The subject of the investigation is improving customer service at the LLC “Center Trans Service”. The object of the research is the process of customer service and logistics customer service. Methods of research are general scientific and special methods of scientific knowledge: dialectical analysis and synthesis (for comparing different approaches of scientists to the interpretation of the essence of concepts), abstract and logical analysis, as well as grouping, generalization, comparison, classification, methods of financial and economic analysis, SWOT analysis. Materials of qualification paper are recommended to be used during scientific research, in the educational process and in the practice of specialists of logistics departments.uk_UA
dc.description.abstractУ кваліфікаційній роботі розглянуто основні принципи процесу обслуговування клієнтів. Теоретична частина висвітлює сутність і процес обслуговування споживачів на підприємстві, існуючі підходи до його вдосконалення. Аналітична частина присвячена аналізу фінансово-господарської діяльності ТОВ «Центр Транс Сервіс» та виявленню проблем обслуговування клієнтів. Предметом дослідження є покращення обслуговування клієнтів на ТОВ «Центр Транс Сервіс». Об’єктом дослідження є процес обслуговування клієнтів та логістика обслуговування споживачів. Методами дослідження є загальнонаукові та спеціальні методи наукового пізнання: діалектичний аналіз і синтез (для порівняння різних підходів учених до тлумачення сутності понять), абстрактно-логічний аналіз, а також групування, узагальнення, порівняння, класифікація, методи фінансово-економічного аналізу, SWOT-аналіз. Матеріали кваліфікаційної роботи рекомендовано використовувати під час наукових досліджень, у навчальному процесі та практичній діяльності спеціалістів кафедри логістики.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.publisherNational Aviation Universityuk_UA
dc.subjectqualification workuk_UA
dc.subjectcustomer serviceuk_UA
dc.subjectlogistics customer serviceuk_UA
dc.subjectcustomer service processuk_UA
dc.subjectcorporate web siteuk_UA
dc.subjectcustomer satisfactionuk_UA
dc.subjectdevelopmentuk_UA
dc.subjectcommunicationuk_UA
dc.subjectкваліфікаційна роботаuk_UA
dc.subjectобслуговування клієнтівuk_UA
dc.subjectлогістичне обслуговування клієнтівuk_UA
dc.subjectпроцес обслуговування клієнтівuk_UA
dc.subjectкорпоративний веб-сайтuk_UA
dc.subjectзадоволеність клієнтівuk_UA
dc.subjectрозробкаuk_UA
dc.subjectкомунікаціяuk_UA
dc.titleOrganization of logistics customer service in the companyuk_UA
dc.title.alternativeОрганізація логістичного обслуговування клієнтів компаніїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФТМЛ_2024_073_Шевченко Є.А..pdf2.88 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.