Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65205
Title: Система польоту квадрокоптера по радіальній траєкторії
Authors: Мизюра, Олексій
Козяр, Станіслав
Keywords: квадрокоптер
система польоту
радіальна траєкторія
автопілот
штучний інтелект
безпілотний літальний апарат
Issue Date: 4-Apr-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Мизюра О. Система польоту квадрокоптера по радіальній траєкторії / О. Мизюра, С. Козяр // Політ. Сучасні проблеми науки: тези доповідей XXIV Міжнародної науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених. - Національний авіаційний університет. - Київ, 2-5 квітня 2024. - с. 142-143.
Abstract: Тема системи польотів квадрокоптера по радіальній траєкторії в наш час є дуже актуальною і важливою з точки зору розвитку дронової технології та їх використання у різноманітних сферах. Перше, що варто зазначити, це зростання зацікавленості у використанні квадрокоптерів у різних галузях, таких як логістика, агрономія, картографування та навіть розваги. Завдяки можливостям, які надають технології автопілоту та системи навігації, дрони стають все більш важливими інструментами у сучасному світі. Потужний розвиток штучного інтелекту та алгоритмів машинного навчання дозволяє значно поліпшити автономію і точність польотів квадрокоптерів по заданим траєкторіям. Це відкриває нові можливості для використання дронів у сферах, де раніше це було складніше або навіть не можливо.
Description: 1. Класифікація безпілотних літальних апаратів / О. І.Тимочко, Д. Ю. Голубничий, В. Ф. Третяк, І. В. Рубан. // Системи озброєння і військова техніка. – 2007. – №1. – С. 61–66 2. Портал новин з аерокосмічної та оборонної тематики. URL: http://www.shephardmedia.com/news/uv-online. (Дата звернення: 20.03.2024)
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65205
Appears in Collections:Політ. Сучасні технології у створенні комп’ютеризованих систем керування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
с. 142-143.pdfтези доповіді226.43 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.