Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65179
Title: Використання можливостей аеробіки як методу подолання стресу під час війни в процесі навчання в закладах вищої освіти
Authors: Чеховська, А.Ю.
Keywords: заклади вищої освіти
навчання
стрес
аеробіка
фізичне виховання
вплив
Issue Date: 13-Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чеховська А. Ю. Використання можливостей аеробіки як методу подолання стресу під час війни в процесі навчання в закладах вищої освіти // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XІX Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - С. 94 - 95.
Abstract: 24 лютого 2022 року став найстрашнішим днем для України – Росія оголосила війну Україні. Війна забрала незліченну кількість життів та зруйнувала психіку людей. Постійний перегляд страшних новин, звуки вибухів, повітряна тривога, окуповані міста та області, страшні звістки про смерті українців: військових, мирних жителів серед яких багато маленьких дітей – все це негативно впливає на нервову систему. Щоб зберегти фізичне, а особливо психічне здоров’я, потрібно розвивати стресостійкість. Це поняття є особливо актуальним під час війни. Найбільш вразливими до негативних зовнішніх впливів, схильними до стресу є підлітки та молодь, особливо вразлива категорія – це студентська молодь.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/65179
Appears in Collections:XІХ Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2024)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
37. Використання можливостей аеробіки.pdf259.73 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.