Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64730
Title: Макет каталогу студії дизайну та архітектури ZNAK
Authors: Колоцей, Юлія Дмитрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
макет
каталог
верстка
розробка
реклама
дизайн
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Колоцей Ю.Д. Макет каталогу студії дизайну та архітектури ZNAK - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. 63 с.
Abstract: У сучасному світі, де візуальна інформація відіграє ключову роль у прийнятті рішень про покупку, значення якісно розроблених друкованих та цифрових каталогів важко переоцінити. Вони не тільки інформують, але й впливають на емоції та створюють певний імідж бренду. Тема кваліфікаційної роботи «Макет каталогу студії дизайну та архітектури ZNAK» є актуальною з огляду на необхідність створення ефективних маркетингових інструментів для просування послуг у галузі дизайну та архітектури. Успішна презентація послуг студії дизайну та архітектури залежить від здатності передати потенційному клієнту візуальну привабливість і професіоналізм через каталог . Каталоги є важливим інструментом у маркетинговій стратегії будь-якої компанії, оскільки вони дозволяють ефективно презентувати товари та послуги потенційним клієнтам. У сучасному світі, де візуальна інформація відіграє ключову роль у прийнятті рішень про покупку, значення якісно розроблених друкованих та цифрових каталогів важко переоцінити. Вони не тільки інформують, але й впливають на емоції та створюють певний імідж бренду. Тема кваліфікаційної роботи «Макет каталогу студії дизайну та архітектури ZNAK» є актуальною з огляду на необхідність створення ефективних маркетингових інструментів для просування послуг у галузі дизайну та архітектури. Успішна презентація послуг студії дизайну та архітектури залежить від здатності передати потенційному клієнту візуальну привабливість і професіоналізм через каталог. Це особливо важливо в умовах високої конкуренції на ринку, де кожен елемент комунікації з клієнтом має значення.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.тех.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Гальченко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64730
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Колоцей Ю.Д.pdfКваліфікаційна робота ОС бакалавр2.66 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.