Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64716
Назва: | Просування в соціальних мережах ютуб каналу OM TV UA |
Автори: | Сухенко, Анастасія Ігорівна |
Ключові слова: | кваліфікаційна робота стратегія просування Ютуб бренд реклама |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Національний авіаційний університет |
Бібліографічний опис: | Сухенко А. І. Просування в соціальних мережах ютуб каналу OM TV UA. - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика", ОПП "Реклама і зв'язки з громадськістю" - Національний авіаційний університет. - Київ. 2024. - 54с. |
Короткий огляд (реферат): | Соціальні мережі відіграють ключову роль у сучасному інформаційному просторі, надаючи можливість миттєвої комунікації та широкого охоплення аудиторії. Просування контенту через соціальні мережі може значно підвищити популярність ютуб каналу OmTV UA, залучити нових підписників та зміцнити взаємодію з наявною аудиторією. У світлі зростаючої конкуренції серед новинних ресурсів, стратегічне використання соціальних мереж для просування контенту є необхідною умовою для успішного функціонування та розвитку каналу. Розробка такої стратегії сприятиме підвищенню ефективності комунікації з аудиторією та забезпечить конкурентні переваги на інформаційному ринку |
Опис: | Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозитарію університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доктор філософських наук, професор Христокін Г. В. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64716 |
Розташовується у зібраннях: | Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти студентів кафедри реклами і зв'язків з громадськістю |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ФМВ_2024_061_СухенкоАІ.pdf | Кваліфікаційна робота | 1.45 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.