Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64666
Title: Капітальний ремонт автомобільної дороги Дніпро - Запоріжжя
Authors: Португальський, Владислав В'ячеславович
Keywords: капітальний ремонт
поздовжній профіль
поперечний профіль
бакалавр
кваліфікаційна робота
конструкція дорожнього одягу
Issue Date: 13-Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Португальський В. В. Капітальний ремонт автомобільної дороги Дніпро - Запоріжжя. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія», ОПП «Автомобільні дороги і аеродроми». – Київ: Національний авіаційний університет, 2024. – 43 с.
Abstract: Об’єкт проектування – Капітальний ремонт ділянки автомобільної дороги Дніпро-Запоріжжя на ділянці км 144+000 – 149+000 Предмет дослідження – особливості виконання робіт з капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Дніпро-Запоріжжя для забезпечення безпеки та комфортності руху. Метою роботи є: проектування капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Дніпро-Запоріжжя за результатами виконаного лабораторного та натурного обстеження. Для забезпечення цілорічного, безперебійного, безпечного руху автомобілів з відповідними швидкостями та навантаженнями дорожньою службою проводяться різні заходи, система яких включає зміст доріг, поточний і капітальний ремонти. Ці роботи спрямовані на повне відновлення основних експлуатаційних якостей дороги та дорожніх споруд. Галузь застосування – технічні документи можуть бути використані проектною організацією при розробці проекту капітального ремонту автомобільної дороги Дніпро-Запоріжжя. Соціальна ефективність від впровадження розробки: проведення робіт з капітального ремонту ділянки автомобільної дороги Дніпро-Запоріжжя дасть можливість: - покращити транспортно-експлуатаційні характеристики автомобільної дороги та підвищити пропускну здатність; - знизити емісію СО2 та несприятливий вплив автомобілів на довкілля та поліпшити загальну екологічну ситуацію на автомобільній дорозі Дніпро-Запоріжжя.
Description: Кваліфікаційна робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник - к. т. н., доцент Чернишова О. С.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64666
Appears in Collections:АД - Бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_192_Португальський В.В..pdfпояснювальна_записка2.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.