Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64611
Title: Перспективи розвитку міжнародної економічної співпраці України у повоєнний період
Authors: Головань, Владислав Дмитрович
Keywords: дипломна робота
міжнародна економічна співпраця
повоєнне відновлення
міжнародні організації
економіка України
війна в Україні
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний унверситет
Citation: Головань В.Д. Перспективи розвитку міжнародної економічної співпраці України у повоєнний період - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 99 с.
Abstract: Війна на території України суттєво змінила економічний ландшафт країни, спричинивши значні втрати в усіх секторах економіки та призвівши до руйнування інфраструктури, втрати людських ресурсів та економічної нестабільності. Проте у повоєнний період постає унікальна можливість для відновлення і розвитку, зокрема через міжнародну економічну співпрацю. Міжнародна економічна співпраця має величезний потенціал для сприяння економічному відродженню України. Це включає залучення іноземних інвестицій, участь у міжнародних програмах допомоги та розвитку, інтеграцію у глобальні ринки і зміцнення торгових зв'язків. Після завершення війни перед Україною відкривається перспектива реформування економіки на основі передових технологій та інновацій, що може забезпечити стійкий економічний ріст та покращення якості життя населення. Повоєнна відбудова потребуватиме значних ресурсів і підтримки міжнародної спільноти. Участь України у міжнародних економічних організаціях та угодах може забезпечити доступ до фінансових ресурсів, технічної допомоги та знань, необхідних для ефективного відновлення. Крім того, інтеграція у європейські та світові економічні структури сприятиме підвищенню стандартів управління, прозорості та ефективності, що є ключовими умовами для залучення інвесторів.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня "Бакалавр", галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини", освітньо-професійна програма "Міжнародні економічні відносини". Керівник проекту: доктор економічних наук, професор Румянцев Анатолій Павлович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64611
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2024_Головань В.pdfДипломна робота1.59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.