Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64601
Title: Проблеми та перспективи розвитку міжнародного туристичного бізнесу
Authors: Коваленко, Ілля Іванович
Keywords: дипломна робота
міжнародний туристичний бізнес
міжнародний туризм
світовий ринок туризму
війна в Україні
пандемія COVID-19
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Коваленко І.О. Проблеми та перспективи розвитку міжнародного туристичного бізнесу. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 96 с.
Abstract: Міжнародний туристичний бізнес є однією з ключових галузей світової економіки, що відіграє важливу роль у сприянні економічному зростанню, створенні робочих місць та розвитку культурного обміну. Однак, ця галузь є надзвичайно вразливою до глобальних криз і конфліктів. Пандемія COVID-19 продемонструвала, наскільки швидко можуть змінитися умови для ведення туристичного бізнесу, призводячи до значних економічних втрат та необхідності адаптації до нових реалій. Ситуація ще більше ускладнюється в умовах військових конфліктів. Війна в Україні, що розпочалася в 2014 році та загострилася в 2022 році, створила нові виклики для туристичної галузі не лише в Україні, але й на міжнародному рівні. Військові дії призвели до руйнування інфраструктури, втрати людських ресурсів, економічної нестабільності та негативного іміджу країни на світовій арені. Це все значно вплинуло на потоки туристів, як в Україні, так і в регіоні загалом.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня «Бакалавр», галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 «Міжнародні економічні відносини», освітньо-професійна програма «Міжнародний бізнес». Керівник проекту: кандидат економічних наук, професор Татаренко Наталія Олексіївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64601
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2024_Коваленко І..pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.