Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64594
Title: Вплив світового ринку інформаційних послуг на розвиток глобальної економіки
Authors: Власовець, Ольга Миколаївна
Keywords: дипломна робота
інформаційні послуги
ринок інформаційних послуг
інформаційні технології
електронна комерція
цифрова економіка
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Власовець О.М. Вплив світового ринку інформаційних послуг на розвиток глобальної економіки. - Дипломна робота на здобуття освітнього ступеня бакалавра спеціальності "Міжнародні економічні відносини". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 84 с.
Abstract: Розвиток інформаційного ринку послуг є складним та багатогранним питанням, що становить важливий аспект сучасного суспільства. Він відображає еволюцію технологічних, економічних, та соціокультурних змін, що відбуваються протягом історії. Сьогодні, в епоху цифрової революції, роль інформаційного ринку стає ще більш важливою та значимою. Завдяки швидкому розвитку технологій та зростаючій глобалізації економіки, інформаційні послуги стають ключовим фактором формування конкурентоспроможності країн і підприємств. Розуміння цього взаємозв’язку дозволяє аналізувати та передбачати тенденції розвитку економічних систем на міжнародному рівні. Вивчення впливу ринку інформаційних послуг на глобальну економіку є важливою складовою сучасної економічної науки. Воно допомагає визначити ключові фактори конкурентоспроможності країн, ефективно використовувати інформаційні технології для підвищення продуктивності та розвитку бізнесу, а також адаптуватися до швидких змін у світовій економіці. Світовий ринок інформаційних послуг є складною та динамічною системою, яка включає в себе різноманітні технологічні, економічні та організаційні аспекти. Зростання обсягів інформації, швидкість та доступність технологій зв’язку та обробки даних перетворили ринок інформаційних послуг у один із найбільш активних та перспективних секторів сучасної економіки.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Кваліфікаційна робота здобувача освітнього ступеня "Бакалавр", галузь знань: 29 Міжнародні відносини, спеціальність 292 "Міжнародні економічні відносини", освітньо-професійна програма "Міжнародні економічні відносини". Керівник проекту: кандидат економічних наук, доцент Набок Інна Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64594
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри міжнародних економічних відносин і бізнесу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_292_2024_Власовець О.pdf1.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.