Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64410
Title: Макет інтерактивного електронного видання з географії
Authors: Кокоровець, Мілєна Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
макет
верстка
інтерактивність
електронне видання
верстка
географія
створення
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Кокоровець М. О. Макет інтерактивного електронного видання з географії - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. 60 с.
Abstract: Інтерактивні електронні видання забезпечують нові можливості для покращення якості навчання, роблячи його більш захоплюючим, доступним та ефективним. Інтерактивне електронне видання є цифровим документом, що інтегрує текст, графічні зображення, відео, аудіо, анімації та інтерактивні елементи, такі як гіперпосилання, вікторини та карти. Вони мають низку характеристик, що роблять їх унікальними: інтерактивність, мультимедійність, адаптивність, динамічний контент та покращений користувацький досвід. Ці риси дозволяють користувачам активно взаємодіяти з матеріалом, що сприяє кращому засвоєнню знань. Інтерактивний підхід у навчанні географії значно підвищує мотивацію та залучення учнів, сприяє кращому розумінню складних концепцій, розвиває критичне мислення та навички вирішення проблем. Інтерактивні ресурси адаптуються до різних стилів навчання, що робить їх доступними для всіх учнів незалежно від їхніх особливостей. Це дозволяє забезпечити інклюзивність навчального процесу та врахувати індивідуальні потреби кожного учня. інтерактивні електронні видання для вивчення Об’єкт дослідження: географії. Предмет дослідження: макет інтерактивного електронного видання з географії. Мета кваліфікаційної роботи: розробити макет інтерактивного електронного видання з географії «Материки північної півкулі 7 клас».
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доцент, к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Матвійчук-Юдіна Олена Василівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64410
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Кокоровець М.О.pdfКваліфікаційна робота ОС бакалавр3.09 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.