Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64397
Title: Проєкт розробки, підготовки та випуску друкованої продукції на прикладі військових облікових журналів
Authors: Онопрієнко, Артем Анатолійович
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
макет
журнал
документ
макет
підготовка
друк
ресурс
військоий журнал
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Онопрієнко А. А. Проєкт розробки, підготовки та випуску друкованої продукції на прикладі військових облікових журналів - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. 53 с.
Abstract: Військовий обліковий журнал – це незамінний інструмент для документування та контролю різноманітних аспектів військової діяльності, від реєстрації особового складу до обліку матеріальних ресурсів і бойових операцій. У сучасних умовах, коли військові операції стають дедалі складнішими та технологічно насиченішими, актуальність ретельного обліку та документування зростає. Військові облікові журнали забезпечують систематичний та детальний запис всіх подій і операцій, що дозволяє створити повну картину про діяльність військової частини. Це має критичне значення для стратегічного планування та прийняття рішень. Завдяки детальному обліку командири можуть оперативно реагувати на зміни ситуації, проводити аналіз і коригування планів дій, що підвищує загальну ефективність військових операцій. У сучасному середовищі, де інтеграція з цифровими системами обліку і управління стає нормою, друковані облікові журнали залишаються важливим резервним засобом зберігання інформації. Вони забезпечують незалежність від технічних збоїв, кібератак або інших факторів, що можуть вплинути на доступність цифрових даних. Таким чином, випуск військових облікових журналів є важливим кроком для забезпечення безперервності та надійності військового обліку.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: доцент, к.тех.н., професор кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Веретільник Тимофій Іванович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64397
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_Онопрієнко АА.pdfКваліфікаційна робота ОС бакалавр1.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.