Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64384
Title: Комплект рекламних матеріалів для кафедри КММТ
Authors: Русецька, Олександра Владиславівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
дизайн
макет
розробка
матеріали
технології
контент
реклама
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Русецька О.В. Комплект рекламних матеріалів для кафедри КММТ - Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. 96 с.
Abstract: Багато закордонних закладів вищої освіти зацікавлені в потенціалі українських студентів, тому для них були створені сприятливі умови для вступу та навчання. Це зумовлює певний відтік молоді, тому в рамках даної проблеми закладам вищої освіти (далі – ЗВО) України необхідно докладати великих зусиль з метою залучення української молоді до навчання в межах України, адже вони є майбутнім країни. Саме ці студенти, які надалі стануть висококваліфікованими спеціалістами в багатьох сферах, після закінчення війни будуть стояти на варті відновлення України та її становлення як провідної європейської країни. З огляду на це ефективне залучення молоді до навчання в ЗВО України є надзвичайно нагальним та пріоритетним завданням. Задля успішної реалізації даного завдання одними з основних та важливих інструментів виступають рекламні матеріали в університетах та їх структурних підрозділах як первинний рушій в зацікавленості в здобутті освіти у конкретному ЗВО. Наразі реклама – це не тільки звичайний спосіб передачі інформації, а й потужний інструмент впливу, симбіоз декількох галузей знань, а саме маркетингу, дизайну та навіть психології.
Description: Робота публікується згідно наказу ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи: к.пед.н., доцент кафедри комп’ютерних мультимедійних технологій Денисенко Світлана Миколаївна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64384
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри комп'ютерних мультимедійних технологій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_186_РусецькаОВ.pdfКваліфікаційна робота ОС бакалавр5.15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.