Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64349
Title: Конвертація пасажирського ближньомагістрального літака у вантажний літак
Authors: Дорошенко, Володимир Іванович
Keywords: аванпроект літака
компонування
центрувальний розрахунок
конвертація
міцність
дипломна робота
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Дорошенко В.І. Конвертація пасажирського ближньомагістрального літака у вантажний літак. - Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня "Бакалавр" за спеціальністю 134 «Авіаційна та ракетно-космічна техніка». - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 75 с.
Abstract: Дана кваліфікаційна робота присвячена розробці аванпроєкту пасажирського літака для ближньомагістральних авіаліній із однокласним компонуванням пасажирського салону і пасажиромісткістю до 60 осіб, з подальшим наведенням переліку дій, необхідних для створення вантажної модифікації даного повітряного судна. Практичне значення результату кваліфікаційної роботи бакалавра, полягає в продовженні терміну служби літака, шляхом запропонованого обґрунтування доцільності та можливості його переобладнання з пасажирської у вантажну модифікацію. Матеріали, що містяться в даній кваліфікаційній роботі, можуть бути застосовані під час проведення освітнього процесу або ж безпосередньо під час практичної діяльності інженерів-конструкторів, діяльність яких пов’язана зі спеціалізованими авіаційними проектними установами.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник роботи: доцент, к.т.н. Щепак Сергій Вікторович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64349
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри конструкцій літальних апаратів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
АКФ_2024_134_ДорошенкоВІ.pdfКваліфікаційна робота бакалавра1.48 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.