Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64347
Title: Організація гастрономічного туризму Франції (на прикладі Бургундії)
Authors: Чуб, Ярослав Васильович
Keywords: дипломна робота
туризм
винний туризм
гастрономічний туризм
Франція
Бургундія
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Чуб Я.В. Організація гастрономічного туризму Франції (на прикладі Бургундії). - Дипломна робота на здобуття ступеня бакалавра спеціальності "Туризм і рекреація". - Національний авіаційний університет. - Київ, 2024. - 70 с.
Abstract: Дипломна робота присвячена аналізу організації гастрономічного туризму Франції на прикладі Бургундії, виявленню передумов, особливостей та визначення ролі виноробства в гастрономічному туризмі в країні. В теоретичній частині роботи проаналізовано сутність та основні дефініції в гастрономічному туризмі; розглянуто класифікації; проаналізовано ресурсне забезпечення та розглянуто передумови розвитку. В практичній частині визначено особливості національної кухні та виноробства Франції; досліджено географічну структуру гастрономічного туризму; проаналізовано послуги гастрономічного туризму в Бургундії, включаючи проведення фестивалів. Розроблено авторський гастрономічний тур Бургундією.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету" . Керівник проекту: к. геогр. н., доц. Бут Марина Григорівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64347
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти ОС "Бакалавр" кафедри міжнародного туризму та країнознавства

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФМВ_2024_242_Б_Чуб Ярослав.pdf986.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.