Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64311
Title: Кільцева роз'вязка в Чернівецькій області
Authors: Пясковська, Марія Богданівна
Keywords: кільцева розв'язка
інтенсивність руху
конфліктні точки
дорожньо-транспортні пригоди
поперечний профіль
дорожній одяг
організація дорожнього руху
поздовжній профіль
бакалавр
кваліфікаційна робота
Issue Date: 13-Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Пясковська М. Б. Кiльцева розв 'язка в Чернiвецькiй областi. – Кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» за спеціальністю 192 «Будівництво та цивільна інженерія», ОПП «Автомобільні дороги і аеродроми». – Київ: Національний авіаційний університет, 2024. – 76 с.
Abstract: Об'єктом досліджень є ділянка автомобільної дороги загального користування державного значення Н-03 Житомир – Чернівці на ділянці км 310+752 у місті Хотин, Хотинського району Чернівецької області, де планується будівництво транспортної розв’язки кільцевого типу в одному рівні. Метою роботи є розробка проєкту будівництва кільцевої транспортної розв’язки для підвищення безпеки дорожнього руху та оптимізації транспортних потоків на перетині вулиці Шевченка та дороги Н-03, враховуючи наявну інтенсивність руху та перспективне зростання транспортного навантаження. Стисла характеристика роботи. Робота включає аналіз кліматичних умов району проєктування для визначення оптимальних технічних рішень. Аналіз перспективної інтенсивності руху показав необхідність можливого розширення кількості смуг у майбутньому. Проєктування включало побудову поздовжніх профілів, визначення вертикальних кривих та вибір поперечних профілів. Для дороги передбачено використання нежорсткого типу дорожнього одягу – ЩМА. За допомогою автоматизованого проєктування AutoCAD Civil 3D було отримано ЦММ та запроєктовано кільце діаметром 38 м.
Description: Кваліфікаційна робота публікується згідно наказу ректора від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт вищої освіти в репозитарії НАУ". Керівник - к. т. н., доцент Чернишова О. С.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64311
Appears in Collections:АД - Бакалавр

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ФНСА_192_Пясковська М.Б..pdfПояснювальна_записка4.55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.