Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64263
Title: Дослідження негативних наслідків глютену в харчуванні людини
Authors: Поліно, Я.А.
Старостіна, К.В.
Шикерява, М.
Keywords: людина
харчування
глютен
наслідки
вплив
організм
Issue Date: 18-Jun-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Поліно Я.А., Старостіна К.В., Шикерява М. Дослідження негативних наслідків глютену в харчуванні людини // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XV Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - С. 88 - 89.
Abstract: На сьогоднішній день в магазинах часто можна помітити розмежування продуктів на ті, які містять глютен і ті, які його не містять у своєму складі. Нині на просторах інтернету також можна знайти думки блогерів з приводу вживання глютену. В інформаційному середовище це питання є дуже актуальним, тому в нашому дослідженні ми спробуємо дослідити як він впливає на життєдіяльність людини.
Description: 1. Стаття «Що таке глютен і чому його не їдять». Електронний ресурс. [Режим доступу]: https://harchi.info/blogs/san-ayt-j/shcho-take-glyuten-i-chomu-yogo ne-yidyat 2. Біологічна хімія / Л.М. Вороніна, В.Ф. Десенко, Н.М. Мадієвська та ін. — Х., 2000; Боєчко Ф.Ф., Боєчко Л.О. Основні біохімічні поняття, визначення і терміни. — К., 1993. 3. Стаття «5 ознак того, що ви повинні припинити їсти глютен». Електронний ресурс. [Режим доступу]: https://moyezdorovya.com.ua/5-oznak-togo shho-vy-povynni-prypynyty-yisty-glyuten
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64263
Appears in Collections:XV Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2020)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
34. Дослідження негативних наслідків глютену.pdf380.18 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.