Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64235
Title: Створення телеграм-каналу про кримсько-татарський народ «Кримська ластівка»
Authors: Ярмоленко, Валерія Олександрівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальна мережа
телеграм-канал
права людини
кримськотатарський народ
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Ярмоленко В. О. Створення телеграм-каналу про кримсько-татарський народ «Кримська ластівка». – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 67с.
Abstract: Кримськотатарський народ протягом всієї своєї історії потерпав від дискримінації через етнічне походження, традиції, культуру, релігійні вподобання та політичні вибори. Сьогодні його представники, як і вісімдесят років тому, продовжують боротися з кривавим режимом Росії. Телеграм-канал «Кримська ластівка» є успішним та незалежним проєктом, який моніторить, аналізує та фіксує неправомірні події на території Криму, повідомляє про них, роз’яснює, надає актуальну, оригінальну інформацію стосовно цього, сприяє підвищенню обізнаності про ситуацію в Криму, з правами місцевого громадського населення, проблемами з диктаторською владою та тим, як там виживає корінний народ – кримські татари.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи канд. наук із соц. ком., доцент кафедри журналістики Кошак Олександр Михайлович
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64235
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Дипломна Ярмоленко В.О.pdfкваліфікаційна робота560.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.