Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64232
Title: Створення тревел-блогу «Миколаївщина туристична»
Authors: Прокопенко, Крістіна Вячеславівна
Keywords: кваліфікаційна робота
дипломна робота
соціальна мережа
телеграм-канал
туристична журналістика
тревел-блог
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Прокопенко К. В. Створення тревел-блогу «Миколаївщина туристична». – Кваліфікаційна робота на здобуття ступеня бакалавр спеціальності "Журналістика". – Національний авіаційний університет. – Київ, 2024. - 59с.
Abstract: Сучасний розвиток українського туризму через призму журналістики відкриває нові можливості для популяризації регіону та його туристичних ресурсів. Одним із найперспективніших інструментів є створення тематичних туристичних блогів, які можуть ефективно та цілеспрямовано ділитися інформацією з потенційними мандрівниками. Туристичний блог «Миколаївщина туристична» має стати ресурсом, який надає актуальну, корисну та цікаву інформацію про різноманітні туристичні маршрути, пам’ятки, події та фестивалі регіону. Блог буде орієнтований на широку аудиторію, в тому числі на українських та іноземних гостей, зацікавлених у подорожах та нових враженнях.
Description: Робота публікується згідно наказу Ректора НАУ від 27.05.2021 р. №311/од "Про розміщення кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти в репозиторії університету". Керівник кваліфікаційної роботи д-р філол. наук, професор кафедри журналістики Шульгіна Валентина Іванівна
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64232
Appears in Collections:Кваліфікаційні роботи здобувачів вищої освіти кафедри журналістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Прокопенко.pdfкваліфікаційна робота1.17 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.