Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64150
Title: Оптимізація рухової активності студентської молоді НТУУ "КПІ" засобами турізму і скелелазання
Authors: Михайленко, В.М.
Сога, С.М.
Keywords: турізм
скелелазання
рухова активність
засоби
студентська молодь
навчальний процес
рекреаційна діяльність
Issue Date: 18-Jun-2020
Publisher: Національний авіаційний університет
Citation: Михайленко В.М., Сога С.М. Оптимізація рухової активності студентської молоді НТУУ "КПІ" засобами турізму і скелелазання // Фізичне виховання в контексті сучасної освіти: тези доповідей XV Міжнародної науково-методичної конференції. Національний авіаційний університет. - Київ, 2020. - С. 68 - 70.
Abstract: Стан здоров’я сучасної студентської молоді належить до однієї з важливих медико-соціальних проблем, від нього залежить майбутнє нашої держави, її трудовий та інтелектуальний потенціал. Процес навчання у ВНЗ технічного профілю висуває високі вимоги як до навчальної діяльності, так і до здоров'я студентської молоді. Проте, незважаючи на державний пріоритет фізичного виховання, стан здоров'я студентів в Україні невпинно погіршується. За останні роки методика проведення навчальних занять у ВНЗ технічного профілю особливо не змінилася, її ефективність відносно низька, що не відповідає сучасним вимогам вищої школи.
URI: https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/64150
Appears in Collections:XV Міжнародна науково-методична конференція "Фізичне виховання у контексті сучасної освіти" (2020)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
26. Оптимізація рухової активності.pdf350.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.